Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stalls and paddocks

SuffolkinhevonenMetsästyshevonen

- Ai, se olit sinä, Curtis tokaisi kun astuin talliin. Hän harjasi käytävällä tummanrautiasta tammaa melko voimakkaasti ja kurtistin kulmiani. Noukin silti kauraämpärin ovensuusta.
- Jep. Tulin vain hakemaan tätä, jotta saamme Paulalle ponin kiinni, sanoin ja rahisutin kauroja.
Curtis nyökkäsi ja kysyi: - Onko se se shetlantilainen taas?
- Ai Magnus vai? kysyin virnuillen. Ratsastuksenopettaja nauroi ääneen.

Hemsburyn hevoset

REMONTTIPÖLYÄ TALLIKÄYTÄVÄLLÄ!
KARSINOITA KUNNOSTETAAN.

Uusista karsinoistaan löytyvät jo:

Lucille - Dack - Frankie - Eira - Morse - Nilla - Lawrence - Gibberish - Goldie -

Kaikki asiakasratsumme ovat asiakastoimintaan soveltuvia, selväpäisiä ja laadukkaita harrastehevosia. Tuntihevoset jaetaan tason mukaan, ja varsinkin aloittelijalle turvallisin vaihtoehto on usein poni tai varmajalkainen risteytyscob. Kaikki tuntihevosemme ovat tarvittaessa kuitenkin myös hyviä oman kilpauran aloitteluun. Asiakashevosten joukosta saa myös valita itselleen hoidokin, jos tutustumiskäyntinsä jälkeen tahtoo jäädä Hemsburyyn.

Lisäksi tallissa asuu tällä hetkellä yksi ulkopuolinen yksityishevonen:
Thalia Quod, tammikuun vuokra maksettu (rekiretki).

<--Edellinen 19 / 23 Seuraava-->
suff-beowulhv.jpg
[Täysikokoinen kuva]

suffolkinhevonen, ori
rautias, liinahtavat jouhet
säkäkorkeus 161 cm
10-vuotias, hoitajana ?
kutsutaan nimellä Beowulf

kuva

Beowulf on Hemsburyn parhaita työhevosoreja. Se on tallissa ja tarhassa tyynen rauhallinen, unelias päiväunikaveri, jota eivät näytä maailman murheet haittaavan. Sellaisina päivinä, joina Beowulf on reippaampi, se on kuitenkin aika hieno näky - ison työhevosen laukka jylisee laitumella melko kovaan ääneen. Taluttaessa kyseessä on kuitenkin rauhallinen eläin, ja Beowulf on tottunut seisomaan aloillaan tallipihalla, jos ohjat on laskettu maahan. Se on helppo sekä satuloida että valjastaa, ja pitää pitkistä harjaustuokioista.

Kuten arvata saattaa, ratsuna Beowulf on melko hidas käynnistymään. Sitä saa jumpata ihan kunnolla, ennen kuin se rentoutuu ja taipuu käännöksiin - ja senkin jälkeen ratsastajan lihakset ovat kovilla, sillä pyöreänä ja rentona itseään alas venyttävä Beowulf on ihan yhtä iso ja tilaavievä edelleen. Sillä on leveä selkä ja rennot askeleet, ja se on parhaimmillaan ehkä alkeisratsuna. Ori ei säiky yllättäviä ääniä, vaikka saattaakin vähän höristää korviaan.
Ajaessa Beowulf on miellyttävä. Se toimii hyvin niin työ- kuin valjakkoajossakin, ja kesäisin vossikkahevosena Shropshiren tai Oswestryn keskustassa. Se osaa seistä aloillaan vailla huolen häivää, mutta valpastuu kyllä, kun huomaa ihmisten hääräävään ympärillään, ja on nopeasti valmis töihin. Muiden hevosten kanssa ori toimii valjaissa hyvin.

Beowulf on luonnollisesti painotettu lähinnä työajoon ja valjakkoajoon, mutta se osaa toimia kauniisti myös ratsuna. Hypätä ei juuri voi, mutta maastolenkit ja kevyt koulutreeni sopivat sille.

Taidot: työajo; valjakkoajo yksilö-, pari- ja tandemvaljakkona, intermediate
Kouluratsastus HeB, rataesteet kavaletteja.

Syntynyt 19.6.2007, ikääntyy satunnaisesti
Omistaja VRL-13777, J.

Jälkeläiset:
Vivillon ORS - s. 26.3.17 - emä Swing Low©2019 ✤ Hemsbury Stables ✤ - suntuubi.com